Aktiiviset robot

Robot - 150 g

Jatkoa Raivo-sarjalle. Rakennettu viimeisenä iltana ennen vuoden 2013 syksyn Garage-kisoja. Käytännössä pala muovia, johon osat on kiinnitetty ja ne osat, jotka eivät järkevästi kiinni pysy, on teipattu pysymään.

Kastike Aktiivinen

Työntörobo nelivedolla. Työntelyä auttamassa/haittaamassa saranoidut piikit, jotka välillä tarttuvat areenassa oleviin koloihin.

Robot - 450 g

Hurja v2 Aktiivinen

Kiilarobo. Vanhan Hurjan runko halkesi, joten jotain uutta täytyi tehdä.

Robot - 6 kg

Sorsa v2 Aktiivinen

Sorsa on työntörobo. Laitteessa luotetaan työntövoimaan ja edessä olevaan kiilaan. Kiila toimii laitteen liike-energian avulla semiaktiivisena (saranoitu) heittovipuna! Kyseinen alumiinilaatikko kiitää areenaa varsin nopeasti, teoriassa jopa 30 km/h, pienellä areena-alueella se ei tietenkään ikinä tätä vauhtia saavuta. Suuret renkaat tekevät laitteesta hyvin ketterän ja sitä on hyvin vaikea muiden kiilata/jumittaa paikoilleen suuren maavaran ansiosta.

Robot - Viivanseuraus

Viivanseurailija v1 toteutettuna siististi. Anturien paikat helposti säädettävissä.

Hieman paranneltu versio Viivanseurailija v4:stä. Uutta lähinnä runko ja vapaasti kääntyvä eturengas. Eturengas ei mahdu kääntymään täysin ympäri, joten pakittaminen ei oikein onnistu, mutta eteenpäinhän sitä mennä pitää.

Nelivedon kokeilua viivanseurausrobotissa. Mekaanisena erikoisuutena nivel robotin keskellä, jonka tarkoituksena on pitää kaikki renkaat maassa pienissä epätasaisuuksissa.

Äly on hyvin pitkälti sama kuin Viivanseurailija v4:ssä, eli bluetooth-yhteyden avulla säädettävissä.

Robot - Jalkapallo

Kaksi samanlaista jalkapalloroboa servolla ladattavalla jousitoimisella potkumekanismilla.