sunnuntai, 08 syyskuu 2019 21:20

Päivityksiä

Sivuston taustajärjestelmää on nyt päivitetty urakalla ajan tasalle.

Videolista on saatu päivitettyä, mutta muuten sisältöä ei olla pariin vuoteen päivitetty. Tosin ei ole ollut paljoa päivitettävääkään.

Uusia laitteita on tullut vain yksi, nimeltään Hämeen hitain. Päivittyy sivuillekin jossain välissä. Ja Sorsa on muiden kisaajien iloksi(?) saatu romutettua Assembly Summer 2019:n kisoissa. Jotain uutta on tulossa tilalle vuodelle 2020.

Assembly Summer 2015 kisatulokset Saippuarasian osalta menivät seuraavasti:

150g: Raivo Pro Turbo 1., Kastike 2.

450g: Hurja 2.

6kg: Sorsa 1.

Tiedot on nyt lisätty robosivuille.

Kuvat, Videot

Sorsasta paloi moottori ja kiila hajosi. Menee korjaukseen. Hurjasta hajosi finaalissa taas kummatkin ajomoottorit. Keksitään sillekin jotain.

Viivanseurailija v4 sai uuden rungon Assembly Summer 2014 -tapahtumaan ja on nyt versio 4.1. Voittoon sillä ei silti päästy. Kisojen jälkeen moottorinohjauksesta löytyi hieman korjattavaa, millä saattaa hyvinkin olla osuutta asiaan. Näkee sitten seuraavissa kisoissa.

Sivustolle on lisäilty videoita, kuvia ja kisatuloksia. Kisatulokset menevät näin:

tiistai, 03 joulukuu 2013 20:35

Kisatuloksia ja uusi robo

Vihdoinkin uutta roboa pukkaa! Raivo Pro Turbo valmistui viimeisen illan aikana ennen Garage-kisoja 150 grammaisten sarjaan ja voittohan sillä irtosi.

Kisatulokset on nyt päivitetty robosivuille Assembly Summerin ja Garagen osalta.

sunnuntai, 12 elokuu 2012 11:49

Uudistunut Saippuarasia

Saippuarasian nettisivut pistettiin uusiksi ja nyt käytössä on Joomla!-pohjainen toteutus, jonka suurin etu aikaisempaan täysin vanhaan ja täysin itse tehtyyn viritelmään verrattuna on parempi ylläpidettävyys.

Osa sisällöstä on kopioitu suoraan vanhalta sivustolta ja osa tehty uudestaan. Robo-sivuilta jätetään päiväkirja-tekstit pois ja koitetaan korvata tällä blogilla, johon on tarkoitus laitella ajankohtaiset asiat.